Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Merken

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Bestellen en Bezorgen

Bestellen:

Online bestellen gaat gemakkelijk en kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij E-Liquids.  Wanneer u één of meerdere producten selecteert en in uw winkelwagen plaatst, kunt u afrekenen.

De betaalmogelijkheden zijn:

  • Ideal
  • Paypal
  • Mister Cash
  • Bankoverschrijving
  • Achteraf betalen
  • Sofort Banking

Bezorging:

Wanneer de betaling op werkdagen voor 16.00 bij ons is binnengekomen, wordt het dezelfde dag nog verzonden en één werkdag later bij u afgeleverd. Voor het bezorgen maken wij gebruik van DHL pakketdienst en Postnl briefpost. De voordelen van DHL pakketservice zijn:

  • Korte looptijden van één werkdag. (ook in België en Duitsland)
  • 3 afleverpogingen waarbij de ontvanger na de eerste afleverpoging zelf een nieuwe lever-afspraak kan invoeren via https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/bezorger-gemist.
  • Online bewijs van aflevering met ontvangstbewijs van de ontvanger.

Verzendkosten:

Besteld u onder de 25 euro dan kunt u kiezen of u het met PostNL briefpost (afhankelijk van het gewicht) wilt verzenden of DHL pakketpost:
- €1,95,- en €2,95 afhankelijk van het gewicht met Postnl briefpost (niet verzekerd)
- €3.95,- DHL pakketpost

Besteld u boven de 25 euro dan verzenden wij altijd gratis met DHL pakketpost.

Heeft u voor PostNL gekozen dan krijgt u een e-mail van ons met daarin een e-mail "verzonden briefpost". De volgende dag kunt u verwachten dat uw bestellingen door de brievenbus geleverd is.

Heeft u voor DHL gekozen of voor meer dan 25 euro besteld dan krijgt u een e-mail van ons met daarin "verzonden Track&Trace". Hierop volgt een e-mail van DHL met het trackingnummer, dit kan tot 19:00 uur duren. Hier kunt u de status van uw zending zien: https://www.dhlparcel.nl/nl/pakket-ontvangen.

Bent u niet thuis op die dag? Maak dan zelf een nieuwe afleverafspraak na de eerste afleverpoging op de volgende pagina:
https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/bezorger-gemist

 
Incomplete, verkeerde of defecte levering:

Wanneer u een incompleet of verkeerd pakket heeft ontvangen willen we u graag doorverwijzen naar onze retourprocedure. De retourprocedure is te vinden op paginalink http://www.e-liquids.nl/informatie/retourneren.html.

Wanneer u een pakket heeft ontvangen waar één of meerdere onderdelen van defect zijn willen we u graag doorverwijzen naar onze garantieprocedure. De garantieprocedure is te vinden op paginalink http://www.e-liquids.nl/informatie/garantie.html.