Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

veilig & betrouwbaar winkelen
voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
geen verzendkosten vanaf €25,-
avondlevering van 18:00 - 21:00 uur
geen verkoop onder de 18

Merken

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?
Bel ons gerust!

Telefoon:085-0020660

U kunt ook uw vragen stellen via onze livechat!


Bekijk ook onze vraag en antwoord pagina!

Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Vragen over E-roken:

 • “E-roken is het inhaleren van damp d.m.v. van een elektrische sigaret. De elektrische sigaret bestaat uit een batterij en een verwarmingselement (clearomizer). Door stroom uit de batterij zal het verwarmingselement een ingespoten vloeistof (e-liquid) met smaakstof en nicotinegehalte naar keuze verdampen. Hierdoor komt er een smaakvolle damp uit het apparaat wat men dient in te ademen”
 • “Het is een gezonder alternatief voor de gewone tabakssigaret. Er komt geen tabak, teer en koolmonoxide vrij bij elektrisch roken deze krijgt u dus niet binnen. In de e-sigaret vindt een verdamping plaats zodoende krijgt u ook geen carcinogene verbrandingsstoffen binnen. Daarnaast hebben omstanders er geen last van, is het overal toegestaan te gebruiken en smaakt het erg lekker”
 • “De allereerste e-sigaret komt uit 1963 ontwikkeld door Herbert A. Gilbert. Pas in 2003 kwam de Chinese apotheker Hon Lik met een apparaat wat commercieel ontwikkeld kon worden. De eerste e-sigaretten kwamen in 2004 op de Chinese markt. Vanaf 2005-2006 begon het exporteren en vanaf 2007 waren de eerste elektrische sigaretten ook in Nederland verkrijgbaar”
 • “De inspectie voor de gezondheidszorg liet in 2008 een verklaring uitkomen waarin het waarschuwt voor de nog niet onderzochte schadelijke effecten op de lange termijn. In 2011 probeerde de toenmalige minister van volksgezondheid de e-sigaret onder de geneesmiddelenwet te laten vallen. Dit is echter tot tweemaal toe afgewezen door het gerechtshof in Den Haag. Omdat de standpunten van diverse regering binnen Europa t.o.v. het elektrische roken verschillend zijn, is de EU nu bezig om wet- en regelgeving omtrent de e-sigaret en e-liquids te ontwikkelen”
 • “Uiteraard is helemaal niet roken het meest gezond. Toch krijgt u vele gifstoffen minder binnen met een e-sigaret t.o.v. de reguliere tabakssigaret. Dit komt omdat er vele gifstoffen (zoals teer en koolmonoxide) niet verwerkt worden in de e-liquid waardoor men deze niet binnenkrijgt. Ook vindt er geen verbranding maar verdamping plaats waardoor u gevrijwaard blijft van vele bij verbranding vrijkomende carcinogene stoffen. Het is een gezonder alternatief dan reguliere sigaretten”
 • “U heeft niet veel nodig om te beginnen met e-roken. Op onze site kunt u al voor 19.95,- een starters set eenvoudig bestellen. Deze set bestaat uit een batterij met oplader en een clearomizer (met een atomizer erin). Met deze set heeft u alleen nog een e-liquid nodig om de e-sigaret mee te vullen”

 

Vragen over de onderdelen van een elektrische sigaret:

 • “Een e-sigaret bestaat altijd uit een batterij die de stroom levert. Ook een clearomizer (verstuiver) is een onmisbaar onderdeel. Hierin wordt de liquid in een reservoir gedaan dat de atomizer (verstuiverkop) verdampt. De atomizer is door de verwarming bij het gebruik, het meest aan slijtage onderhevig, daarom is dit vaak een los vervangbaar onderdeel zodat de clearomizer als geheel langer meegaat”
 • “Veel e-sigaretten zijn compatibel met andere producten maar niet allemaal. U kunt altijd per product navraag doen of deze aangesloten kan worden op andere onderdelen dan die van de originele verpakking. Ook dient men rekening te houden met de batterijaansluiting, hiervan zijn er twee; een 510 en een eGo aansluiting. Een eGo batterijaansluiting past op nagenoeg alle clearomizers, terwijl een 510 aansluiting niet te gebruiken is op clearomizers met een eGo aansluiting. Om dit toch mogelijk te maken dient men dan een 510 adapter te gebruiken. Ook past niet elke atomizer in iedere clearomizer, u kunt hier altijd per product navraag over doen of deze compatibel met elkaar zijn”

 

Batterij:

 • “Een batterij is een gebruiksartikel wat wil zeggen dat iedere keer dat deze wordt opgeladen deze een klein beetje aan accukracht verliest. Problemen die voorkomen zijn dat de batterij heet wordt, of dat deze blijft branden ook wanneer je het knopje loslaat. Een ander probleem kan zijn dat de batterij in zijn geheel niet meer oplaadt. Bij deze problemen is er een defect en kunt u kijken bij de garantieprocedure wat de vervolgstappen voor u zijn”
 • “De batterij is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Let erop dat u geen bijtende stof als schoonmaakmiddel gebruikt”
 • “Afhankelijk van het type en de kwaliteit van de batterij gaan deze gemiddeld 3 tot 6 maanden mee”
 • “Draai voorzichtig de batterij op de clearomizer vast. Wanneer deze vast zit hoeft u deze niet extra krachtig aan te draaien. Let op dat de batterij en clearomizer op elkaar passen (510/eGo aansluiting)”
 • “Wanneer u een hoge weerstand atomizer gebruikt dient er meer voltage door de atomizer te gaan zodat deze genoeg damp aanmaakt voor een fijne rookervaring. Andersom mag het voltage niet te hoog zijn bij een lage weerstand atomizer anders brandt deze door de hoge spanning te snel op”
 • “mAh is een energie aanduiding die staat voor mili Ampere hour. Vaak kan men stellen dat hoe hoger de mAh is hoe sterker het voltage en accuduur is”
 • “Wij hebben batterijen met een eGo en een 510 aansluiting. Clearomizers met een 510 aansluiting kunnen ook op een eGo batterij aangekoppeld hebben maar andersom is alleen mogelijk met ego naar 510 adapter”
 • “Dat de batterij leeg is en dient opgeladen te worden”
 • “Door 5 maal achter mekaar de knop op de batterij in te drukken wordt deze geactiveerd en is deze klaar voor gebruik”
 • “Op alle batterijen bij E-Liquids heeft u 2 maanden garantie”

 

Clearomizer:

 • “De clearomizer is een reservoir wat er zorg voor draagt dat e-liquid op de juist manier wordt aangevoerd naar het verwarmingselement, om vervolgens de damp weer af te voeren naar het mondstuk zodat u kunt roken”
 • “Wanneer er vloeibare e-liquid in uw mond terecht komt of u een sissend/pruttelend geluid hoort tijdens het gebruik, kan dit duiden op een defect. Kijk bij de garantieprocedure om erachter te komen welke stappen u dient te nemen bij een defecte clearomizer”
 • “Zodra u de atomizer uit de clearomizer haalt kunt u deze onder de kraan afspoelen. Let erop dat er geen ringetjes e.d. verloren gaan tijdens het afspoelen. Droog na het spoelen de clearomizer goed af en laat deze luchtdrogen voor minstens 24 uur voordat u deze weer gaat gebruiken. Blaas ook af en toe al het resterende vocht eruit”
 • “Draai voorzichtig de clearomizer op de batterij vast. Wanneer deze vast zit hoeft u deze niet extra krachtig aan te draaien. Let op dat de batterij en clearomizer op elkaar passen (510/eGo aansluiting)”
 • “Afhankelijk van het type en de kwaliteit van de clearomizer gaan deze gemiddeld 1 tot 3 maanden mee”
 • “De batterij aansluiting (510/eGo). De inhoud van het reservoir is vaak verschillend per model. De manier van bijvullen. Het mondstuk kan vervangbaar of anders van vorm zijn. Vervaardigd materiaal. Wegwerp of herbruikbaar. Bottom- of topcoil, dit wil zeggen of de atomizer onder of boven in de clearomizer zit. Dit allen zijn verschillen tussen clearomizers. U kunt altijd een van onze medewerkers online vragen naar andere of specifiekere verschillen”
 • Wij hebben clearomizers met een eGo en een 510 aansluiting. Clearomizers met een 510 aansluiting kunnen ook op een eGo batterij aangekoppeld hebben maar andersom is alleen mogelijk met ego naar 510 adapter”
 • “Andere veel voorkomende benaming voor clearomizers zijn verstuiver, verdamper, cartomizer, glassomizer”
 • “Op alle clearomizers bij E-Liquids heeft u als garantieregel Death On Arrival (D.O.A; als deze defect is bij aflevering)”

 

Atomizer:

 • “De atomizer is het verwarmingselement in een clearomizer. Deze zorgt ervoor dat er hitte tot stand komt waardoor de e-liquid verdampt. Door de hitte is dit onderdeel aan slijtage onderhevig en zal regelmatig vervangen moeten worden”
 • “De batterij zorgt voor genoeg stroom in de atomizer, zodat deze genoeg warmte genereerd om de e-liquid te verdampen”
 • “Een atomizer is een gebruiksartikel wat wil zeggen dat iedere keer dat deze wordt opgewarmd deze een klein beetje opbrandt. Problemen die voorkomen zijn dat er een brand- of metaalsmaak te proeven is. Dat er geen damp vanaf komt of lekkage. Bij deze problemen kan er een defect zijn, maar het kan ook slijtage zijn. Klik hier om te zien of uw probleem u recht geeft op garantie”
 • “Draai voorzichtig de batterij van de clearomizer los. Hierna draait u voorzichtig de atomizer aan de onder- of bovenkant van de clearomizer los. Let op dit is per model verschillend”
 • “Omdat de atomizer het verwarmingselement is in een e-sigaret, zijn ze onderhevig aan hevige slijtage door verwarming. Een atomizer moet ongeveer rond de twee weken vervangen worden. Een lekkende verstuiver of een brand- of rooksmaak kan erop duiden dat de atomizer vervangen moet worden”
 • “Velen atomizers zijn gemaakt voor hun type clearomizer. Daarom dient u aandachtig te kijken of uw gewenste producten wel compatibel zijn met elkaar. Daarnaast dient u te letten op de weerstand (ohm) van de atomizer. Bij een voltage van de batterij dient u een gepaste weerstand clearomizer te gebruiken. Als het voltage te hoog is zal de clearomizer veel te warm worden en sneller opbranden. Hierdoor zal de slijtage en het bijkomende vervangen van de clearomizer, veel sneller gaan. Andersom bij een te hoge weerstand van de atomizer t.o.v. het voltage zal er weinig tot geen damp uit de e-sigaret komen”
 • “Bij een voltage van de batterij dient u een gepaste weerstand (ohm) clearomizer te gebruiken. Als het voltage te hoog is zal de clearomizer veel te warm worden en sneller opbranden. Hierdoor zal de slijtage en het bijkomende vervangen van de clearomizer, veel sneller gaan. Andersom bij een te hoge weerstand van de atomizer t.o.v. het voltage zal er weinig tot geen damp uit de e-sigaret komen”
 • “Ohm is een weerstandeenheid genoemd naar de Duitse natuurkundige George Ohm. Deze natuurwet legt een relatie tussen spanning, weerstand en stroomsterkte. M.b.t. de e-sigaret kan men stellen hoe hoger de ohm van een atomizer is, hoe sterker voltage de batterij dient te hebben om er effectief gebruik van te kunnen maken”
 • “Verstuiverkop en coil”
 • “Op alle atomizers bij E-Liquids heeft u als garantieregel Death On Arrival (D.O.A; als deze defect is bij aflevering)”

 

Mods:

 

Vragen over E-Liquid

 

 • “E-liquid is de vloeistof die in het reservoir van een clearomizer moet. Door verwarming verdampt de vloeistof en wordt er een warme en volle rook gecreëerd die u kunt inhaleren. De e-liquids zijn er in diverse smaken en nicotinegehaltes”
 • “De belangrijkste ingrediënten zijn Propyleen Glycol (PG)en plantaardig Glycerol (VG) daarnaast zitten er in de e-liquids ook nog aroma’s, verdunningsmateriaal en optioneel nicotine”
 • Pg staat voor Propyleen Glycol en zorgt ervoor dat de bekende prikkeling in de keel (throat hit) wordt nagebootst als bij een echte sigaret. VG staat voor Vegetal Glycerol ook wel plantaardig Glycerol genoemd. VG zorgt voor een volle damp en veel rookontwikkeling. Om een rookervaring van een normale sigaret te benaderen is het optimaal om een juiste verhouding tussen PG en VG te hebben. Dit om genoeg prikkeling in keel en genoeg damp/rook te creëren. Beide bestandsdelen worden veelal gebruikt in de voedselindustrie, en er kan niet gezegd worden dat PG of VG minder of meer schadelijk is dan de ander. Wel komt er intolerantie/allergie voor PG’s vaker voor dan andersom”
 • “Wij bieden 40 diverse smaken e-liquid aan in vier verschillende nicotinesterktes. Deze sterktes zijn 0mg (none), 8mg (low), 11mg (medium) en 18mg (high)”
 • “Ja onze e-liquids zijn in Duitsland getest en goedgekeurd voor de Europese markt door de TUV”
 • “Afhankelijk van welke e-sigaret, dient u de liquid aan de boven- of onderkant van de clearomiser in het daarvoor bestemde reservoir te spuiten. Houd de clearomizer schuin zodat u met een flesje de liquid via de zijkant van het reservoir bijvult. Let erop dat er geen vloeistof in de middelste buis van de clearomizer terechtkomt aangezien dit de luchtbuis is. Vul het reservoir niet helemaal vol maar laat een derde over”
 • “E-Liquids maakt gebruik van de smaak- en dampvolle liquids van Feellife. Dit is een toonaangevende fabrikant van e-liquids en levert goedgekeurde en lekkere liquids”

 

Accesoires:

 • “Voor het bijvullen raden wij u een (naald) navulflesje aan, dit omdat u dan gemakkelijker de vloeistof langs de luchtbuis in het daarvoor bestemde reservoir krijgt. Als u veel onderweg bent is het ook raadzaam om een eGo etui te gebruiken. Dan weet u zeker dat uw e-sigaret geen onnodige schade oploopt. Wanneer u vaak in de auto geniet is de auto usb-lader wellicht wat voor u. Ga voor u zelf na wanneer en waar u uw e-sigaret het meest zult gebruiken en basseer uw keuze voor accessoires daarop”
 • “Ze zorgen ervoor dat u meer en langer van uw e-sigaret en toebehoren, plezier heeft”
 • “Op alle accessoires bij E-Liquids heeft u als garantieregel Death On Arrival (D.O.A; als deze defect is bij aflevering)”

 

Vragen over het bestel- en leveringsproces:

 • “Via onze website kunt u in enkele stappen eenvoudig bestellen. Als eerste selecteert u de producten die u graag wilt bestellen door ze in de winkelwagen te plaatsen. Vervolgens kiest u voor afrekenen en u zult dan naar het scherm met diverse betaalmogelijkheden worden geleid”
 • “Nadat de bestelling is geplaatst door u en wij de betaling hiervan hebben ontvangen, zal er bericht uit gaan naar ons distributiecentrum. Hier zal dan met zorg uw pakket geassembleerd en verzonden worden. Als wij de betaling voor 17.00 binnen hebben wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden”
 • “Bij E-Liquids kunt u gebruik maken van de volgende betaalmiddelen: Ideal, Paypal, Mister Cash en een bankoverschrijving”
 • “Uw bestelling wordt afhankelijk van het gewicht als briefpost (niet traceerbaar) of pakketpost (traceerbaar) verzonden. Zendingen doen wij met de pakketservice van DPD. Voor meer informatie klikt u hier
 • “Binnen Nederland streven wij ernaar om binnen twee werkdagen na de ontvangen betaling, het pakket aan u te leveren. Voor Belgie en Duitsland geldt een streven van binnen vier werkdagen. Voor meer informatie klikt u hier klikt u hier

 

Vragen over levering:

 • “Uw bestelling wordt afhankelijk van het gewicht als briefpost (niet traceerbaar) of pakketpost (traceerbaar) verzonden. Zendingen doen wij met de pakketservice van DPD. Voor meer informatie klikt u hier
 • “Binnen Nederland streven wij ernaar om binnen twee werkdagen na de ontvangen betaling, het pakket aan u te leveren. Voor Belgie en Duitsland geldt een streven van binnen vier werkdagen. Voor meer informatie kijkt u bij bestellen en bozrgen of u klikt u hier
 • “Onder de 50,- betaalt u 3.95,- inlcusief BTW voor uw verzending. Voor bestellingen tussen de 50,- en 75,- betaalt u 2.95,- inclusief BTW. Voor bestelling boven de 75,- zijn er geen verzendkosten”
 • “Nee dit kan helaas niet”
 • “Bij een verkeerde levering is het zeer belangrijk om E-Liquids zo snel mogelijk hiervan op de hoogte te brengen. Kijk voor informatie hierover bij retourneren klikt u hier
 • “Wanneer de levertermijn verlopen is kunt u met ons contact opnemen of met DPD pakketservice om na te gaan wat er met uw bestelling is gebeurt. Wanneer de bestelling incompleet of in zijn geheel niet geleverd is kunt u hier klikken voor meer informatie”

 

Vragen over garantie:

 • “Per onderdeel van de e-sigaret gelden andere garantievoorwaarden. Kijk bij garantie of klik hier
 • “U dient onze garantieprocedure te volgen. Meer informatie kunt u vinden bij garantie of klik hier
 • “Helaas kan er door de verzending of een fabricagefout altijd iets misgaan. Daarom bieden wij een technische productgarantie aan op onze producten. Dit wil zeggen dat wanneer er een defect is aan een van onze producten wat buiten uw eigen toedoen is ontstaan, wij garanderen om het te reparen of te vervangen. Meer informatie kunt u vinden bij garantie of klik hier
 • “Door eigen toedoen ontstane defecten vallen niet binnen de garantie. Dit houdt in dat bij fysieke ontzetting van de e-sigaret en onderdelen, breuken, ondeugdelijk gebruik en andere schade van externe factoren uw recht op garantie komt te vervallen. Meer informatie kunt u vinden bij garantie of klik hier
 • “In sommige gevallen dient u de defecte producten/onderdelen te retourneren aan ons. Dit dient u naar ons distributiecentrum te sturen. Meer informatie kunt u vinden bij garantie of klik hier

 

Retourneren: